Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kincses Sziget

Ár:
9.926 Ft
Cikkszám: 200282
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Smart Games

Megtalálod a rejtett templomot?

Kalandorokra van szükség, hogy megtalálják az ősi templomot egy elfeledett szigeten! Használd a logikád és a következtetéseid a feladatok megoldásához...de vigyázz! Ezen a szigeten a darabok elmozdulnak! Keresd meg a megfelelő kombinációkat a darabok elhelyezéséhez, és fedezd fel az ősi templomot.A 80 kihívás elvisz a világ végére...vagy azon is túl!

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A játék menete:
A Kincses sziget célja a titkos templom helyének felderítése a feladványban megadott tippek segítségével. A játék 4 puzzle-darabot tartalmaz, egyedi váltószerkezettel és 1 rögzített darabot (a templommal).
1. Válassz egy feladványt. Minden feladvány egy térképet mutat a szigetről hatszögekre felosztva. Egy hatszög a négy terep egyike lehet: víz (kék), dombok (világos zöld), hegyek (szürke) vagy erdők (sötétzöld). A kincsestérkép gyakran hiányos (fehér hatszögek). A nehezebb feladványok kevesebb utalást mutatnak a terepviszonyokra vonatkozóan.
2. Helyezd el a puzzle-darabokat a játéktáblán úgy, hogy a különböző színű területek a feladatban látható helyekre kerüljenek:
•Ha egy hatszög fehér, neked kell kiválasztani, hogy milyen színű terület kerüljön oda.
•A templom helyzete soha nem jelenik meg a feladványban. Egy "üres" világoszöld hatszöget fogsz látni helyette, mert ilyen színű a terület, ahol a templom van!
•A hajó helyzete szintén nem jelenik meg a feladványban, csak a kék hatszög.
•A mozgó puzzle-darabok 4 különböző formába alakíthatóak, az egyes puzzle-darabok két részét mozgatva, egymáshoz forgatva. A templomos darab nem módosítható.
•A mozgatható puzzle-darabok két oldalon nyílással rendelkeznek. Csak akkor változtathatod meg a puzzle-darab alakját, ha ezek a nyílások egymással szemben vannak.

TIPP: Mielőtt elkezdenél játszani, próbáld ki a 4 különböző lehetőséget minden egyes puzzle-darabon. Minden mozgatható puzzle-darabnak különböző lehetőségei vannak.
Mikor minden puzzle-darabot elhelyeztél a játéktáblán és a terepviszonyok
megegyeznek a feladatban látható térképpel, megtaláltad a megoldást... és a kincses templom rejtekhelyét is!

Minden feladványnak egy megoldása van, amit megtalálsz a füzet végén.

Játékostól: 1 fő
Játékosig: 1 fő
Kortól: 8 év
Korig: 99 év
Nem: Fiúk részére
Játékidő: 15perc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!