Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szállítási információk

Web áruházunkban törekedtünk arra, hogy a megrendelt termék(ek) kiszállításánál több fajta szállítás mód közül választhassanak vásárlóink, hogy egyszerűen és kényelmesen át tudják venni a megvásárolt terméket. Így reméljük minden kedves vásárlónk megtalálja a neki megfelelő szállítási módot, melyek a következők.

A rendeléseket 1-2 munkanapon belül tudja cégünk teljesíteni, hogy ha az adott termék raktáron van.

Szállítási módok áruházunkban:

Személyes átvétel

Azon kedves vásárlóinknak akik személyesen szeretnék átvenni a megrendelt terméket, Budapesten 2 átvételi ponton tudják ezt megtenni, előzetes egyeztetést követően:

Átvételi pontok:

Budapest, XVI. kerület, Felsőmalom u. 16. szám előtt hétköznap (kivéve iskolai szünetek idején) reggel 8:00 és 8:15 között vagy 16:15 és 16:30 között előzetes egyeztetést követően

Nagytarcsa, Ady Endre utca  hétköznap délután, hétvége (előzetes egyeztetést követően)

Átvételi pontokon csak előre megrendelt árút lehet átvenni, árukészletet ott nem tartunk.

Magyar Posta MPL

Mind belföldre, mind külföldre megbízhatóan, gyorsan és pontosan szállítja a megrendelt terméket a Magyar Posta. Lehetőség van a csomag nyomon követésére.

A házhoz szállítás munkaidőben  történik 9-17 óra között a megrendelést követő első munkanapon. Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy.

FOXPOST 

Csomagküldés országosan automatákba. 

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni.

 

foltoszsiraf.hu ( korábban okoskajatek.hu) a kiszállítást alvállalkozókkal végezteti és ennek összegét tovább számlázza a vásárló (vevő részére).

Fontos tudni, hogy a foltoszsiraf.hu (korábban okoskajatek.hu) webáruház nem tud felelősséget vállalni a helytelen cím megadás miatti csomagkésedelemért! Fontos tudni, hogy a kiszállítást a szállított csomagmennyiség és természetesen a forgalom is befolyásolhatja, így egyes esetekben a 24 órán belüli kiszállítás csúszhat egy napot.

Minden rendeléshez tartozik egy egyedi azonosító, amit a rendelés után e-mailben küldünk meg Önnek.

Ha szeretne üzenni valamit a futárnak a szállítási címmel kapcsolatban, vagy Nekünk a csomaggal kapcsolatban, azt a megrendelés megjegyzéshez írja be.